torstai 28. maaliskuuta 2019

Penkkien puhdistusta ja korjailua ( sekä hieman selittelyä vähäisestä blogin päivittämisestä :D )

Viimeset kaks viikkoa on kulunu hujauksessa. Blogin kirjottaminen on jääny hieman vähälle, kun on ollu niin paljon kaikkee tekemistä. Töissä on menny mukavasti, tuntuu että hommat sujuu jo melko rutiinilla.


Viime viikot ollaan puhdistettu, korjailtu ja pintakäsitelty oikeussalin penkkejä. Saatiin kolme isoa penkkiä, jotka tänään toimitettiin valmiina takaisin oikeussaliin. Pomo tuli töihin hyvällä mielellä penkkien palautuksen jälkeen. Kiitti kaikkia hyvästä työstä, olivat saaneet oikein hyvää palautetta ja lisää hommia samaisesta paikasta.
Välillä ollaan tehty myös jotain pienempiä hommia, kuten korjailtu ja putsailtu muutamia tuoleja. Pääsin myös konesaliin hommiin ekaa kertaa ku autoin pomoa katkomaan muutamat jutut. Täälä konesali on tositosi pieni huone, jossa ilmanvaihto on todella surkea ja koneet on myös aika vanhoja eikä suojalaitteita juurikaan oo. Ihan hyvä siis, ettei oo sielä tarvinnu touhuta :D Koulussa koneet on kuitenki tullu tutuiksi niin kiva tehdä ihan vaan käsin kaikenlaista.
Kaks viikkoa sitten töihin saapui kolme virolaista naista harjoitteluun. He ovat sielä viikon vielä sen jälkeen, kun mulla loppuu hommat. Niin surullista ajatella, että enää pari viikkoa jäljellä :( Miguel kerto mulle, että olivat pomon kans jutelleet, että haluaisivat niin mielellään ottaa mut töihin, mutta ikävä kyllä tällä hetkellä ei sitä mahdollisuutta oo. Mutta Miguel puhu vähä sillai, että eihän sitä ikinä tiedä. Tarkoituksena olis kuitenkin, että firmaa saisi hieman kasvatettua ja siinä kohtaa lisää työntekijöitäki tarvitaan. Eivät kuulemma ennen oo ihan näin vakavissaan puhuneet, että haluaisivat jonkun harjoittelijan ihan töihinki vaikka monista harjoittelijoista ovat kuitenkin kovin pitäneet. Olin niiin otettu kuullessani asiasta.


Vapaa-ajalla oon kierrelly kaupunkia virolaisten harjottelijoiden kans ja myös Miguel on kierrättänyt mua ympäriinsä ja välillä töiden jälkeen ollaan käyty kaljalla. Myös mun sisko oli täälä viikon ja touhuttiin paljon kaikenlaista. Käytiin kattomassa Shakespearin Macbeth, jossa mun työkaveri Elzbieta näyttelee. Käytiin myös Sintrassa Quinta Da Regaleirassa, joka on aivan upea palatsi luolineen, maanalaisine tunneleineen ja puutarhoineen. Myös Portugalilaista Fado- musiikkia käytiin kuuntelemassa, joka on todella sielukasta ja haikeamielistä musiikkia.
Töissä oon saanu myös lisää harjotella lohenpyrstöliitoksia, kun piti tehdä yhteen lipastoon muutama laatikko. Tuntuu, että sekin homma sujuu jo paaaljon paremmin, ku viimeksi.
Nyt ollaan tällä viikolla putsattu uusia vanhoja huonekaluja ja korjailtu niitä. Tänään tuntu et koottiin isoa ja vaikeeta palapeliä, ku piti kasata kaks tosi isoa hyllyä joissa oli paljon irrallisia osia ja koitettiin löytää mikä kuuluu mihinkin :D Tietty sit vielä puuttu joitain osia, jotka joudutaan vielä tekemään tai tilaamaan jostain.
Pomo Joao ja hänen vaimonsa Joana kutsui meidät harjoittelijat ja muut työntekijät ensi sunnuntaiksi heidän luokseen Sintraan grillailemaan. Niin kivaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti